Versterk je innerlijke kracht!

 

Door energetische therapie.

De kracht van deze energetische therapie is dat opgeslagen emoties worden afgevoerd.

 

Wat verzwakt je?

Energieblokkades, veroorzaakt door opgeslagen emoties. De oorzaak van de meeste fysieke problemen en/of ziektes komt door energieblokkades. Als er opgeslagen emoties worden afgevoerd, komt er ruimte voor genezing en innerlijke kracht.

 

Energieblokkades

 

Alles wat leeft; planten-, dieren en mensen hebben energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte. Deze energie bevind zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam , onze geest en ons gevoelsleven.

 

Alle organismen (dieren, mensen, planten, bacteriën, schimmels, virussen en parasieten) zenden pulsen uit. Op deze manier laat iedereen zich goed lezen.

 

Deze pulsen worden uitgezonden en ontvangen in verschillende energie chakra’s. Dit zijn ringvormige energiecentra waardoor energie het lichaam in- en uit stroomt. Ieder Chakra is verbonden met een fijnstoffelijk energiekanaal in de wervelkolom.

Deze energiekanalen staan in verbinding met alle levens ervaringen. Ze spelen een belangrijke rol bij gezondheid en genezing. Bij blokkades in een energiekanaal zit er negatieve energie vast, die opgelost moet worden voordat er genezing kan plaatsvinden.

Tijdens een behandeling worden de energie blokkades, met daarmee de vastzittende emoties afgevoerd zodat de energie vrijelijk kan doorstromen.

Waarom je innerlijke kracht versterken?

 

Iedere keer als jij of jouw paard schrikt, of een traumatische ervaring ondergaat, komt er een energieblokkade in de energiestroom van een chakra.

 

Dit kan zich uiten als:

 

 

Innerlijke onrust;
Weinig zelfvertrouwen;
Gedragsproblemen, verslavingen;
Huidproblemen;
Fysieke problemen;
Spijsvertering problemen;
Luchtwegklachten;
Zwakker immuunsysteem;
Vermoeidheid.