Wie is Christina?

 

Christina is dressuuramazone en Emotie blokkade therapeut.

Ik kwam in aanraking met Cranio Sacraal therapie toen ik jaren geleden hard van mijn paard viel, met mijn heup op de bakrand. Ik hield daar hevige pijn aan over, niemand leek me er vanaf te kunnen helpen. Röntgenfoto’s leverden geen diagnose op, de fysiotherapeut en chiropractor konden niets voor me doen. Ik lag ’s nachts wakker van de pijn en een wandeling van een uur was te veel voor mij. Op advies van een kennis kwam ik terecht bij een Cranio Sacraal therapeut en de behandeling die ik daar kreeg was op zijn zachtst gezegd ‘bijzonder’.

 

Tintelingen

Tijdens de behandeling, mijn eerste echte kennismaking met Cranio Sacraal therapie, legde de therapeut haar hand op de plekken waar ik spanning had. Ik voelde dat daar tintelingen vanuit gingen. Na drie behandelingen waren mijn klachten weg.

 

“Het gevoel dat ik Anky was”

Korte tijd nadat ik zelf geholpen werd met Cranio Sacraal therapie kreeg ik rijtechnische problemen met mijn eigen dressuurpaard. Mijn paard was niet voor het been, had weinig impuls, liep niet fijn door het lijf. Ik besloot ook haar te laten behandelen door een Cranio Sacraal therapeut en echt waar: al na de eerste behandeling kende ik haar niet meer terug. Toen ik ging rijden had ik het gevoel dat ik Anky was. Mijn paard had looplust en een natuurlijke balans die er daarvoor niet was. Ik wist genoeg: ik besloot me te verdiepen in deze behandelmethode.

 

Met veel enthousiasme ben ik 2 jaar de schoolbanken ingegaan om alles over Cranio Sacraal therapie eigen te maken. Cranio Sacraal therapie Level 1 en Level 2 ben ik afgestudeerd en ik ben lid van het kwaliteitsregister PPN. Deze therapie ben ik gaan combineren met extra technieken om een zo groot mogelijk resultaat te kunnen leveren. Zo is mijn ‘Emotie blokkade therapie’ ontstaan. Naast het behandelen van paarden en pony’s van de hobby ruiter ben ik ook werkzaam op verschillende professionele sportstallen met bijzondere resultaten. Op de pagina Recensies en Referenties kunt u daar meer over lezen.