Wat doe ik?

 

 

Ik combineer verschillende technieken waarbij ik mij laat leiden door de energieën van uit het omniversum. Praatpalen zenden pulsen naar elkaar uit. Alle organismen (dieren, mensen, planten, bacteriën, schimmels, virussen en parasieten) zenden ook pulsen. Op deze manier laat ieder individu zich goed lezen.

 

Stroming op gang brengen

Tijdens de behandeling voel ik- met mijn handen – aan het paardenlichaam naar de doorstroming van het hersenvocht. Dit vocht werkt als een schokdemping door het hele lichaam en vervoert voedingsstoffen naar-,

en afvalstoffen vanuit de hersenen. Het stroomt door de wervelkolom en door de fascie: een dun spinnenwebachtig vlies rondom spieren, pezen, botten, gewrichten en lichaamsholtes. Fascie biedt ondersteuning en bescherming en geeft structuur aan je lichaam. Als een paard spanning heeft, verstrakt dit vlies en verlies je als het ware je schokdemping.

Het lichaamsvocht heeft een ritme, met mijn hand kan ik dat ritme voelen. Als ik op een bepaalde plek in het lichaam het ritme niet voel, betekent dat er daar te veel spanning is. Door mijn handen op die plaats te leggen en het ritme op te zoeken, kan ik de stroming weer op gang brengen.

Bij de behandeling ligt de focus op de schedel, de ruggenwervelkolom en het heiligbeen, maar het is niet zo dat het effect beperkt blijft tot deze gebieden: je bereikt het hele lichaam.