Wie is Christina?

 

 

“Ik merkte op dat de paarden mij iets wilden vertellen als ik tijdens de behandeling ineens werd weggestuurd. Een energie die mij een bepaalde richting op duwde.”

 

Mijn ontwikkeling

Tijdens mijn opleiding Cranio Sacraal therapie voor paarden maakte ik voor het eerst kennis met Healen met je eigen levensenergie. Maar later nadat ik kennis maakte met Reiki kwam ik erachter dat blokkades in de eigen energiestroom de kracht van de healing verminderde.

 

Nadat deze blokkades waren opgelost werd mijn energiestroom 4x zo krachtig en kon ik steeds diepere blokkades vinden en oplossen.

 

Reiki Master

De Reiki heb ik afgerond tot Reiki Master.

 

Tijdens de Reiki Master wordt de verbinding tussen lichaam en ziel versterkt.

 

Tijdens een Healing heb ik hierdoor een krachtige zielsverbinding met het paard ontwikkeld. Daarmee wordt het energiekanaal nog verder bekrachtigd.

 

Shambhala Eènheid Master

Brengt je in contact met je hogere zelf, geeft een hoger bewustzijn en brengt healing en diepgang in de dierencommunicatie.

 

Tijdens de Shambhala Eènheid Master wordt het loslaten van negatieve denkpatronen bekrachtigd zodat je steeds meer je gevoel durft te volgen.

 

Sindsdien worden mijn handen intuïtief aangetrokken naar de gebieden die nodig zijn om te behandelen.

 

Moeilijk vindbare oorzaken van problemen

Door het Healen met een krachtig energiekanaal op zielsverbinding en het volledig kunnen volgen van de innerlijke wijsheid van het paard kunnen moeilijk vindbare oorzaken van problemen toch gevonden worden.

 

Tijdens de Healing laat ik mij volledig leiden door wat het paard zelf aangeeft.

 

Munay Ki heeft de dierencommunicatie nog verder bekrachtigd.

Munay Ki helpt je om je beschermings mechanisme af te werpen; het pantser rond ons lichaam die ons weerhoud om van het leven te genieten en wat een vals gevoel van veiligheid geeft.

 

Ik merkte dat ik opener werd en steeds beter mijn gevoel durfde te volgen.

 

Ik merkte op dat de paarden mij iets wilden vertellen als ik tijdens de behandeling ineens werd weggestuurd. Een energie die mij een bepaalde richting op duwde.

 

Zo werd ik gestuurd naar het voer, het paard in kwestie wilde mij duidelijk maken dat het voer ook invloed had op de klacht waar ik voorkwam.

 

Of ik werd gestuurd naar het harnachement, of de stal, of een weidegenootje.

 

Trance medium

Tijdens mijn ontwikkeling tot Trance medium leerde ik hoe ik tijdens een lichte Trance contact kon maken met het onderbewustzijn (de ziel), daarin liggen al uw levenservaringen en emoties opgeslagen.

 

Ik ervaar dat nu ik de persoon of het paard zelf bewust kan laten voelen waar en wat voor emotie de persoon verzwakt, dat veel duidelijkheid brengt wat het genezingsproces bevordert.

 

Numerologie

Door de betekenis van de geboortedatum te kunnen duiden heb ik inzicht gekregen in de samenhang van bepaalde gebeurtenissen in het leven.

 

Als je begrijpt waarom bepaalde gebeurtenissen zich voordoen in je leven kun je daar rust in vinden en van groeien.

 

Tarot

Brengt je in contact met je innerlijke wijsheid en helpt je om inzicht te krijgen bij moeilijke beslissingen in je leven.