Wie is Christina?

 
Christina is dressuuramazone en energetisch emotie blokkade therapeut.

 

Vaak staan klanten verbaasd te kijken hoe ik werk en hoe het kan dat ik tijdens de behandeling met mens en dier zo energetisch communiceer.

Daarom heb ik mijn pad naar deze ontwikkeling opgeschreven

MIJN BEWUSTWORDING
Hier is wel heel wat aan vooraf gegaan:
Tijdens mijn opleiding Cranio Sacraal therapie maakte ik voor het eerst kennis hoe krachtig je met je eigen levensenergie kan werken waarmee je jezelf en anderen kunt helen. Maar later nadat mijn moeder is overleden ben ik mij pas bewust geworden van het bestaan van de onzichtbare wereld en de energieën om ons heen vanuit het 
universum.


MIJN DIEPTEPUNT
Mijn moeder en ik hadden een sterke band, ik was echt een moeders kindje. Nadat mijn vader is overleden is mijn moeder hertrouwd met een man die mijn moeder helemaal alleen voor zichzelf wilde hebben. Met andere woorden, hij pestte mij weg en zorgde ervoor dat de band tussen mijn moeder en mij verslechterde door middel van manipulatie.

Tijdens het ziekbed van mijn moeder werd dat nog erger en vertelde hij leugens over mij dat ik slecht zou zijn voor mijn moeder waardoor ik werd verstoten. Om deze reden heb ik geen normaal afscheid van mijn moeder kunnen nemen wat mij emotioneel heeft gebroken.

ANTWOORD
Een half jaar later heb ik contact gezocht met Charles Vrugt en Maria Hartjes van spiritueel centrum Mahatma omdat ik zocht naar antwoorden over hoe dit zo heeft kunnen gebeuren. Zijn wijze raad was; vraag het je moeder en je zal zien, ze komt langs, je krijgt antwoord.

Enkele weken later is mijn moeder inderdaad in een droom bij mij op bezoek geweest. Dit was zo intens dat ik wist dat dit echt gebeurd was.
Daarna kreeg ik meer rust.

ONTWIKKELING
Mijn nieuwsgierigheid naar deze onzichtbare wereld werd steeds groter, waardoor ik mij daarna heb ontwikkeld tot Reiki Master.

Na Reiki inwijdingen wordt je eigen levensenergie vermengd met de energiëen uit het 
universum waardoor je invoelingsvermogen groter wordt, je intuïtie wordt sterker en je krijgt meer zelfvertrouwen.


Tijdens mijn Reiki master inwijding werd er een boodschap uit het 
universum opgeschreven:

 

Dit bleek een brief van mijn overleden vader te zijn!

 

Het klopte precies en niemand anders kon weten wat er in die brief stond.

 

SHAMBHALA EENHEID:

Met veel enthousiasme heb ik mij daarna door ontwikkeld naar Shambhala Eenheid Master.

Deze inwijding haalt onze natuurlijke capaciteiten tot genezen omhoog, bij onszelf en ook bij anderen. Tijdens een Shambhala Eenheid inwijding ontvang je veel informatie en symbolen. Je eigen levens- en liefdes energie wordt verhoogd en je krijgt krachtiger toegang tot de universele energie in het universum. Het verbind je met de bron, de goddelijke energie. Door het ontvangen van de symbolen tijdens de Shambhala Eenheid inwijdingen ben je in staat om fysieke en emotionele blokkades in de energiebanen in het lichaam op te lossen.

Je handen worden intuïtief aangetrokken naar de plaatsen die nodig zijn om te behandelen.

 

Een goede methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en jezelf en anderen te helen op mentaal en emotioneel gebied.

 

Vergeet niet dat de oorzaak van de meeste fysieke problemen en/of ziektes ligt in de mentale en emotionele gebieden.

 

Vervolgens werd ik steeds nieuwsgieriger naar mijn levenspad, we zijn hier allemaal op aarde om lessen te leren, om te groeien.

 

Dit bracht mij naar de inwijdingen van

 

DE MUNAY-KI

Dit zijn inwijdingen van het helingspad van de Inca’s, die je helpen om volledig in je kracht te staan. Het voelen, je intuïtie wordt sterker! Je energie in je chakra’s worden sterker. Ons energieveld is de software die de hardware (ons DNA) instrueert om proteïnen (die het lichaam bouwen) aan te maken.

 

In de vorm van tien inwijdingen komt er op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als op ziels en energetisch niveau een transformatieproces op gang. Elke inwijding opent een nieuwe deur in je eigen proces naar bewustwording, heelwording, onvoorwaardelijke liefde en brengt je dichter bij je ware zelf.

 

Munay - betekent liefde en Ki - energie. Meer levensgeluk ervaren en volledig in je kracht gaan staan. Daadwerkelijk dat aantrekken en manifesteren wat jij, diep van binnen, wilt bereiken in dit leven, wie wil dat niet? De Munay-ki geeft je de mogelijkheid tot het aangaan van een versneld persoonlijk transformatieproces. Deze ontwikkelen hebben ervoor gezorgd dat ik ondanks mijn diepte punt, daar veel sterker ben uitgekomen en dit kan en mag doorgeven aan anderen.

 

Hoe heftig een gebeurtenis is geweest, is dit een prachtig mooie manier om je innerlijke kracht te versterken en zo weer rust en vrolijkheid terug te krijgen in het leven.