Intuïtief energetisch therapie

 

De kracht van Intuïtief energetische therapie is dat de therapeut instinctief voelt waar de blokkade zich bevind.

 

Het is mogelijk om de energie te voelen die geblokkeerd is, de handen worden dan automatisch toegetrokken naar de plaatsen die nodig zijn om te behandelen.

 

Ook wordt de immuunreactie bestuurd door energie zodat de therapeut tijdens de behandeling instinctief gestuurd wordt naar kruiden die erbij nodig zijn om te herstellen.

 

 

Tijdens het voelen van de energie heb ik energetisch zichtbaar contact met het innerlijke bewustzijn van Uw paard.

 

De beste raadgever is de innerlijke wijsheid!

 

Je innerlijke wijsheid weet zelf het beste wat er nodig is om te helen, ook bij moeilijk vindbare oorzaken van problemen.

 

Energie blokkades

Alles wat leeft; planten-, dieren en mensen hebben energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte. Deze energie bevind zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam , onze geest en ons gevoelsleven.

 

Alle organismen (dieren, mensen, planten, bacteriën, schimmels, virussen en parasieten) zenden pulsen uit. Op deze manier laat iedereen zich goed lezen.

 

Deze pulsen worden uitgezonden en ontvangen in verschillende energie chakra’s. Dit zijn ringvormige energiecentra waardoor energie het lichaam in- en uit stroomt. Ieder Chakra is verbonden met een fijnstoffelijk energiekanaal in de wervelkolom.

 

Deze energiekanalen staan in verbinding met alle levens ervaringen. Ze spelen een belangrijke rol bij gezondheid en genezing. Dit is onze levensenergie. Bij blokkades, in een energiekanaal veroorzaakt door heftige emoties zit er negatieve energie vast, die opgelost moet worden voordat er genezing kan plaatsvinden.

  

Tijdens een behandeling worden de energie blokkades, met daarmee de vastzittende emoties afgevoerd zodat de levensenergie vrijelijk kan doorstromen.

 

Waarom je levensenergie herstellen?

Iedere keer als jij of jouw paard schrikt, of een traumatische ervaring ondergaat, komt er een blokkade in de levens energie

 

Dit kan zich uiten als:

 

- Mentale klachten

- Fysieke klachten

- Spijsverterings klachten

- Zwakker immuunsysteem

- Slaapproblemen